Elshifa FM

Info koment Stacione raport

Elshifa FM is a online music radio station. Elshifa FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Elshifa FM has something for all discerning music lovers.

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations