top logo

Eleven Twenty One broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Eleven Twenty One broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Eleven Twenty One official website address is 11at21.com

Njëmbëdhjetë Njëzet Një
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Njëmbëdhjetë Njëzet Një ]