El Shaddai FM

Info koment Stacione raport

transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, El Shaddai FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

El Shaddai FM official website address is www.elshaddaifm.com

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations