EL JOHN 102.6 FM

Info koment Stacione raport

EL JOHN 102.6 FM live to broadcast from Indonesia, Pekanbaru. EL JOHN 102.6 FM transmetuar lloj të ndryshme të pop fundit, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. EL JOHN 102.6 FM streaming muzikë dhe programet si në internet. EL JOHN 102.6 FM është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations