top logo
Ultimate rinjtë Radio vë disa Devina FM dimensi E re dengan logo Baru, Pozicionimi Baru, dhe një format të ri që është në mënyrë specifike i synimeve Paramuda në Surabaya. Zhvendosja koncept me mprehje e shtënë për të rinjtë janë të bazuara në konsiderata që janë shumë të thjeshtë : Ashtu si një fëmijë të vogël Progresive, Fëmijët e vegjël duan aja fun, fëmijët dembel rinj të dëgjoni diçka që është monoton, dhe më shumë se se fëmijët e vegjël janë gjithashtu të tregut potencial. DJ 94.8 Faqen zyrtare FM është djfm.co
DJ 94.8 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : DJ 94.8 FM ]