top logo

DFM 103.4 Xhakartë është radio përsosur online nga Xhakarta që jep dëgjuesit e Indonezisë ekuilibrin e duhur mes muzikës, Prezantimi dhe promovimi. Në këtë radio saj të gjitha për ruajtjen e bilancit në mes të llojeve të ndryshme të zhanreve muzikore për programet e tyre të përditshme.
DFM 103.4 Xhakartë adresa website zyrtar është www.radiodfm.com

DFM 103.4 Xhakartë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : DFM 103.4 Xhakartë ]