Dakta Radio

Info koment Stacione raport

Dakta Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Dakta Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Dakta Radio official website address is www.dakta.com

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations