Colors FM

Info koment Stacione raport

Colors FM broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Colors FM official website address is www.redio.in

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations