Cirebon Radio

Info koment Stacione raport
Cirebon Radio mund të jetë radio që është vetëm për shumë pak radio popullor të Indonezisë. Cirebon Radio ju ndihmon për të promovuar kulturën Indonesian dhe krijon vetëdijen e publikut në kushtet e tyre të rëndësishme sociale. Radio transmeton edhe këngë popullore nga Indonezia dhe përmes vendeve të njohur të botës nga ana e disa këngëtarëve të mëdha në mënyrë që të jetë një medium për argëtim.
Cirebon Radio adresa e internetit zyrtare është www.cirebonradio.com

Vend: Indonezija

Zhanret:

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations