CDBS FM

Info koment Stacione raport

CDBS FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, CDBS FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

CDBS FM official website address is cdbsfm.com

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations