Cadas Radio

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën Cadas Radio është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radio.cadas.site

Email: bulusarikebondalembarengjomban@gmail.com

Gjuhe: Indonesian

Vend: Indonezija

Zhanret:

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations