BKL Media

Info koment Stacione raport

BKL Media broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, BKL Media broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

BKL Media official website address is bklmedia.co.id

Vend: Indonezija

Zhanret:

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations