top logo

Bhima Suara broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Bhima Suara broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Bhima Suara
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Bhima Suara ]