Artet Indonesia

Info koment Stacione raport

Qëllimi radios Arts Indonezisë është që të sjellë muzikë klasike 24/7 në Indonezi dhe bota. Shfaqje nga Indonesian kompozitorët, përçuesve dhe interpretues janë paraqitur si asnjë shërbim tjetër në internet mund të sigurojë. Përveç mbështetjes së kompozime indonezisht lidhura, Radio Arts Indonesia mbështet zhvillimin e muzikës klasike bashkëkohore nëpërmjet saj transmetimin e përditshme të muzikës bashkëkohore nga kompozitorë të gjalla. Shërbimi i luan të gjitha llojet e muzikës serioze nga periudha të ndryshme të muzikës korale kjo përfshin. muzikë korale është luajtur për jo bukurinë implikimet fetare. faqen zyrtare Arts Indonesia është artsindonesia.com E themeluar në 12 dhjetor, 2004.

Vend: Indonezija

Zhanret: /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations