top logo

If you are a Muslim and want to rather connect yourself with a radio that will broadcast Islamic programs than Arrisalah Medan 95.7 është radio për ju që të merrni në kontakt me. Ata ofron dëgjuesit e tyre me programe të dobishme informative dhe recitim nga Kurani i Shenjtë. Arrisalah Medan 95.7 eshte nje 24/7 stacion radio jetojnë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.arrisalahfm.com

E-Mail: radioarrisalah@gmail.com

Gjuhe: Indonesian

Numri i kontaktit: +6585277499444

Arrisalah Medan 95.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Arrisalah Medan 95.7 ]