top logo
Annash Radio është vendi i përsosur për kërkuesit e dijes islame në mbarë Indonezi, si dhe nëpërmjet të gjithë botën. Vizioni i tyre kryesor është që të sigurojë dëgjuesit e tyre me programet që është gonna të ndriçohet e njerëzve në lidhje me njohuritë dhe mësimet e Islamit. Radio Annash gjithashtu transmeton recitimin e bukur të Kur'anit të Shenjtë nga shumë botën popullor quari-së. Annash Radio web site është zyrtar annashradio.com E themeluar në shkurt 9, 2010.
Annash Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Annash Radio ]