top logo

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja për 92.6 FM GoldenHeart to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, 92.6 FM GoldenHeart cares about your musical choice.

92.6 FM GoldenHeart official website address is www.goldenheart.id

92.6 FM GoldenHeart
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : 92.6 FM GoldenHeart ]