105.7 Andika FM

Info koment Stacione raport

Andika FM, Transmetuesi indonezisht e kanalit radio FM radio që është vendosur për të prekur zemrën e itslisteners të saj me shërbimet e pashoq radio dhe programe. 105.7 Andika FM kanë një reputacion të madh për të dëgjuar për dëgjuesit e saj dhe për të menaxhuar programet e tyre në përputhje me rrethanat. Andika FM gjithashtu ka plan të marrë për të transmetuar disa programe radio ndryshe brodcasting vetëm këngët janë duke punuar për të brodcast programe të tjera të ngjashme shumë. Andika FM 105.7 website zyrtar është andikafm.com E themeluar në shkurt 1 2007.

Vend: Indonezija

Zhanret: /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations