X-id 97.7 FM

Info koment Stacione raport
X-id 97.7 FM is a hit live online broadcasting music channel based on Reykjavík, Iceland. It plays different range of music genres like Alternative. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me shfaqjet e tjera flasin dhe argëtuese. X-id 97.7 FM adresa website zyrtar është x977.visir.is

Vend: Iceland

Zhanret:

loading...

Popular Stations