top logo
Radio Szentendre listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Szentendre has become a very popular radio station of Szentendre, Hungary in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Radio Szentendre official website address is www.radioszentendre.hu
Radio Szentendre
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Radio Szentendre ]