top logo

Radio D GRAMOFON broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio D GRAMOFON broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown track.

Radio D GRAMOFON website address is radio-d.hu

Radio D GRAMOFON
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Radio D GRAMOFON ]