Radio 88

Info koment Stacione raport

Radio 88 është transmetuar nga Szeged, Stacioni Hungary.This live online radio është që veprojnë në gjuhën hungareze dhe duke luajtur zhanre të ndryshme popullore e muzikës. Radio 88 website zyrtar është www.radio88.hu

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Popular Stations