top logo
Ozone FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve. Ozone FM broadcasts Top 40, Pop, Elektronike dhe Dance. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Ozone FM official website address is www.o3.hu
Ozoni FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Ozoni FM ]