Dasma Radio

Info koment Stacione raport

Lakodalmas Radio është një nga radiot shumë të njohura të Hungarisë. Ato janë të njohura për dashurinë e tyre ndaj Perëndisë dhe muzikën non stop luan muzikë të Hungarezëve një popullore lokale. Muzika e Hungarisë është shumë e bukur për të dëgjuar dhe ka një mendje të veçantë për veten e tyre dhe Lakodalmas Radio pëlqen për të promovuar ato romantike e tyre.
Lakodalmas Radio adresa website zyrtar është www.lakodalmasradio.virtualisan.net

Vend: Hungary

Zhanret: /

loading...

Hungary Radio Stations

Popular Stations