Karc FM

Info koment Stacione raport

Karc FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Karc FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Karc FM website address is karcfm.hu

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Popular Stations