top logo

Juventus Radio based on Budapest, Hungary is one of the popular music station. Juventus Radio station streaming music and programs both in air and online. Fillimisht ajo është një Bashkëkohore Adult, Adult Standards,Top 40/Pop radio channel plays around the clock 24 orë live online. Juventus Radio also operate various musical programs consistently for the people of all ages. Përveç të gjitha këto programe forca e saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet.
Faqja zyrtare : www.juventus.hu

Juventus Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Juventus Radio ]