top logo
Isis Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Isis Radio has become a very popular radio station of Sarvar, Hungary in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Isis Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Isis Radio ]