Gëzuar Radio Mulatos është i vendosur për të ndihmuar njerëzit që jetojnë jetën e tyre me muzikë. Muzikës që janë të lidhura me kulturën e tyre bazë dhe të gjitha ato gjëra muzikore që janë të bazuara në traditën hungareze është gjërat që Gëzuar Radio Mulatos pëlqen të transmetuar. Gëzuar Radio Mulatos ka arritur një gjurmë elektrike si një radio stacioni në internet.
Gëzuar Radio Mulatos adresa faqen zyrtare është www.happyradio-music.eu

Gëzuar Radio Mulatos
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Hungary : Gëzuar Radio Mulatos ]