Credo Radio

Info koment Stacione raport

Credo Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Credo Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Credo Radio website address is www.credoradio.hu

Vend: Hungary

loading...

Hungary Radio Stations

Popular Stations