Civil Radio Miskolc – vala synth

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar një lloje të ndryshme të godet Civil Radio Miskolc – valë synth është gati për t'u angazhuar ju me këtë stacion emocionuese dhe të angazhohen në radio që është në dispozicion për të gëzuar për të gjithë rreth botës dhe për më tepër radio është gjithashtu në internet 24/7. Kështu, Nëse ju pëlqen Radio Civile Miskolc – Vala synth goditi butonin luajnë dhe të gëzojnë muzikë e zgjedhjes suaj me radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations