Civil Radio Miskolc – Duhet

Info koment Stacione raport

Thjesht nuk e pëlqen mërzitem se të presin jo më vetëm një mendje për Radio Civil Miskolc – Ska dhe për të marrë në kontakt me llojet e programeve kombinim që më së shumti do të ju mbajë të lidhur dhe të angazhuar me atë që radio mund të jetë oferta për ju. Është koha për të marrë argëtuan me Radio Civile Miskolc – Ska dhe kjo është ftohtë variacion i programeve.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations