Civil Radio Miskolc – New Wave

Info koment Stacione raport

numri shumë të mirë të programeve të rregullta dhe programeve të veçanta për ato momente të veçanta, ditë dhe kohë nga Radio Civile Miskolc – Vala e re janë me të vërtetë shumë i këndshëm dhe të angazhohen. Me Radio Civile Miskolc – Vala e re është e mundur për të shqyrtuar gjithnjë e më shumë në hapësirën e programeve shumë i angazhuar dhe intuitive muzikore në internet radio dhe në bazë të zhanret që ata janë të kushtoj të.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations