Civil Radio Miskolc – Xhaz

Info koment Stacione raport

Nëse ju nuk bëni si disa gjëra të mërzitshme një radio shpesh paraqet një pas një se Radio Civile Miskolc – Jazz mund të jetë përmbajtje të freskët bazuar radio ju mund të jetë në kërkim për. Civil Radio Miskolc – Jazz do të argëtojë ju në një mënyrë shumë të këndshëm dhe të angazhohen. Ju do të gjeni veten të merrni tërhequr nga niveli i madh i angazhimit të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations