Civil Radio Miskolc – Hardcore

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio fosuses në një lloje PERTICULAR të programeve të radios ai bëhet pak boaring për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së variacionit dhe duke e kuptuar këtë Radio Miskolc Civil – Hardcore filluar udhëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës me lloje të ndryshme të programeve të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret: /

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations