Civil Radio Miskolc – folklor

Info koment Stacione raport

Shumë pak radio online mund të tërheqë dëgjuesit e tyre në momentin dëgjuesit meloditë e tyre në dhe Radio Civil Miskolc – Folklor është se lloj i radio e cila ka ilustruar Është programet planifikojë dhe stil në një mënyrë të tillë në mënyrë që sa herë që një dëgjues tunes në Radio Civile Miskolc – Folklor ata menjëherë merr tërhequr nga bukuria e radio dhe programet e tij.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Dëgjoni jetojnë Hungaria famshme radio Civil Radio Miskolc – Folklor streaming jetojnë në radiodëgjoni online dhe për të gjetur më të mirë stacion radio në Internet.

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations