Civil Radio Miskolc – Classic Goa Trance

Info koment Stacione raport

Nga mëngjesi deri në mbrëmje vonë Civil Radio Miskolc – Classic Goa Trance është jetojnë non stop zbavitëse dëgjuesit e tyre me muzikë të lartë vallëzuese dhe pasion muzikore. Dëgjuesit fillon ditën e tyre me radio Civile Miskolc dhe programet e saj të njohura dhe të freskëta në mëngjes që i bën ata të inkurajoj për të ardhshëm e ditës. Civil Radio Miskolc – Classic Goa Trance është një stacion radio shumë të këndshëm.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations