Civil Radio Miskolc – viteve 2000 alternative

Info koment Stacione raport

variacion të gjerë të programeve dhe përkushtim për dëgjuesit preferencën e bën Radio Civil Miskolc – Viteve 2000 alternativ një radio intuitive për ata që kujdeset për experiece përgjithshëm. Civil Radio Miskolc – Viteve 2000 alternativ jep dëgjuesit e tyre përvojën që dëshiron nga një radio si ta. Kështu, për argëtim përgjithshëm dhe pasion për përvojën angazhohen bën këtë një zgjedhje shumë e famshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cirmi.org

Email: civilradiomiskolc@gmail.com

FaceBook: civilradiomiskolc

Gjuhe: hungarez

Numri i kontaktit: +36 46 326 906

Vend: Hungary

Zhanret:

loading...

Hungary Radio Stations

Related Stations

Popular Stations