RTHK Putonghua Radio

Info koment Stacione raport

RTHK Putonghua Radio luan non ndaluar lokal Pop Muzikë. Muzika më e mirë Forma traditën dhe kulturën e tyre janë luajtur gjithmonë 24/7 në Radio. RTHK Putonghua Radio gjithashtu mbështet këngët kërkojë për dëgjuesit e tyre në mënyrë që ata mund të gëzojnë këngë dhe playlists që ata janë të dhënë pas.
RTHK Putonghua Radio adresa website zyrtar është programme.rthk.hk

Vend: Hong Kong

Zhanret: /

loading...

Popular Stations