top logo

Vida FM 92.1 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Vida FM 92.1 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vida FM 92.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Honduras : Vida FM 92.1 ]