top logo

Stereo ndjeheni 107.7 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Stereo Fiel broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Stereo ndjeheni 107.7 Adresa zyrtare e internetit është stereofiel.comunicacionesmoncada.com

Stereo ndjeheni 107.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Honduras : Stereo ndjeheni 107.7 ]