top logo

Të gjitha këngët që janë trending në Honduras janë luajtur nga Radio conga. Radio është një vend mjaft të ëmbël për të shijuar të gjitha muzikë e madhe e Hondurasit. Në Honduras njerëzit e duan për dëgjuesit me ato muzikës që rrjedhin nga kultura dhe tradita e tyre dhe Radio Conga luan kryesisht muzikë lokale.
Radio 9 De Julho adresa faqen zyrtare është www.congafm.com

Radio Conga
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Honduras : Radio Conga ]