top logo

Suyapa është zëri i individët’ Radio zgjedhje në internet dhe FM radio stacion. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ofrojnë për ju duket sikur askush tjetër nuk mund të. La Voz De Suyapa tregon në Tegucigalpa më të shquar, Francisco Morazán, Varg Honduras dhe e kaluara.

Zëri i Suyapa adresën e faqes zyrtare të internetit është www.fundacioncatolica.org

Zëri i Suyapa
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Honduras : Zëri i Suyapa ]