Kontrolli Estereo

Info koment Stacione raport

Kontrolli Estereo transmetimi live nga Honduras. Kjo Radio transmetim llojet e ndryshme të Reggaeton Muzikë. Estereo Kontrolli streaming muzikë dhe programeve të dy në internet.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: estereocontrol.com

FaceBook: estereocontroljesusdeotoro1

Cicëroj: stereocontrol

Email: elpartyflowconcesargamez@yahoo.com

Vend: Honduras

Zhanret:

loading...

Honduras Radio Stations

Popular Stations