top logo

Blessing FM 102.5 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Puerto Cortes, Honduras has its own beautiful tradition of music and culture Blessing FM 102.5 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

Blessing FM 102.5 Adresa zyrtare e internetit është www.blessingfm1025.com

Blessing FM 102.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Honduras : Blessing FM 102.5 ]