top logo

Radio Star tamil është i dedikuar për të gjithë dëgjuesit Tamil rreth botës, duke luajtur hitet dhe të lartë 40 këngët. Përveç të lartë këngëve hit, Ne rregullisht të rinovuar dhe të luajë më të mirë nga gjurmët më të mira nga 80, 90'S dhe 00-së. Me 128kbps formatin Hi-res audio ne të ju jap më të mirë audio përvojën cilësia e dëgjimit me stacionin tonë radio internet. Në një mendje për radio yll sot tamil për të marrë lidhur me një lloj të ri të radio shfaqur hitet nxehta dhe të gjithë kohën godet në internet!

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.starradiotamil.com

E-Mail: studio@starradiotamil.com

Facebook: starradiotamil.live

Gjuhe: Tamil

Star Radio Tamil
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Star Radio Tamil ]