Satinder Sartaaj

Info koment Stacione raport

Satinder Sartaaj thelb përmban një këngëtare popullore Punjabi i cili është quajtur si e njëjtë e radios. radio luan desi, Bhangra dhe format të tjera lokale e muzikës. Satinder Sartaaj është radio për dëgjuesit masive lokale të cilët janë të prirur për të shijuar një radio që do t'i çlirojë muzikë Punjabi.
Satinder Sartaaj adresa faqen zyrtare është www.satindersartaaj.com

Vend: Indi

Zhanret:

loading...

India Radio Stations

Popular Stations