top logo

Kjo është pasion të pastër për muzikën për shkak të cilat Kobita Japon është duke u përpjekur të përditshme tyre më të mirë për të ushqyer dëgjuesit e tyre me llojin e muzikës që dëshiron prej tyre. Radio është në thelb një nga nxehta radio online atje dhe me mijëra dëgjuesve çdo ditë ata janë duke u bërë çdo ditë e më popullore.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/kobita-japon

Kobita Japon
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Kobita Japon ]