top logo
Filloi në shkurt 2005, Kismat Radio është Mbretërisë së Bashkuar vetëm 24 ore Online flasim aziatike radio stacion. Ne ofrojmë komunitetin aziatike e Britanisë së Madhe me një platformë për diskutim dhe debat në të gjitha llojet e çështjeve. Kismat Radio sjell programe edukative dhe informative të përshtatura në mënyrë specifike për nevojat e komunitetit të Azisë, si dhe duke luajtur gamën më të mirë të muzikës për dëgjues dallues. Faqen zyrtare Kismat Radio është kismatradio.com
Kismat Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Kismat Radio ]