top logo

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. The broadcasting team of Khas Haryanvi are very friendly and has got a great affection for music. With Khas Haryanvi you will be able to experience the very good quality of radio programs and braodcasting team.

Khas Haryanvi official website address is www.khasharyanvi.com

Khas Haryanvi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Khas Haryanvi ]