top logo

JATTFM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

JATTFM website address is myradiostream.com/jattfm

JATTFM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : JATTFM ]